Rádiózás

120 órányi friss műsorral várjuk hallgatóinkat novemberben is

today2021.10.31. 85

Background
share close

Minden hétköznap egy-egy fiatal rádióssal töltheted a munkaidőt a Next FM-en.

Lassan beérnek a szezon murcipezsdítő slágerei, amik mellé hamarosan felsorakoznak a hónap újdonságai is. A világhódító zenei csemegék mellé minden héten 30 órányi frissen szerkesztett műsorral készülünk a Nextes hallgatóknak.

Napindító infóbuborékok a reggeli zenefolyamban

Reggel 6-tól pozitív hullámokra ébredhetsz napindító zenefolyamunkkal. 8.30-tól napközben kétóránként Juhász Bálint jelentkezik az éppen aktuális programajánlatokkal, 9.30-tól Lendvai Bia a Be Smart című rovatában számol be a legvadabb techno-tudományos újdonságokról.

Légy naprakész!

Minden hétköznap délelőtt 10-kor stábunk egy-egy fiatal hangja jelentkezik a mikrofon mögül:

vár benneteket színes hírcsemegékkel a legvagányabb slágerek társaságában egészen délután 4-ig.

Hamarosan újra együtt rádiózhatunk

A színfalak mögött gőzerővel dolgozunk annak lehetőségén, hogy a nagyon közeli jövőben személyesen is együtt rádiózhassunk. Hogy hol találkozhatsz velünk élőben a következő hetekben, arról hamarosan külön cikkben számolunk be. Addig is kövess minket Facebookon és az Instagramon, valamint csatlakozz rádiószakmai közösségünkhöz a LinkedIn-en.

Most Te jössz!

 

Szerző: Tóth Balázs

Rate it

Előző cikkünk

Közösség

Életfutárok: avagy Wolt egyszer egy Panda-csók

Nem egy átlagos reggel volt a Móriczon; szebb a szokásosnál, mint amikor csak szalad a 7-es busz, csörömpöl a villamos, a Lildbe épp pakolják ki az árut, még részeg tinik zabálják a mekis sajtburger menüt és támad a walkingdead squad, hogy van-e cigid buszjegyre. Szóval Móricz, de máshogy: madarak, csicsergés, arcodat simogató napfényes őszi reggel, amikor is elcsattan előttem a csók, ölelés, úgy mélyen. Csak ők vannak, két tisztalelkű fiatal, […]

today2021.10.11. 1057


Hasonló tartalmaink

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%