fbpx
menu Home chevron_right
Élet

Életfutárok: avagy Wolt egyszer egy Panda-csók

Juhász Bálint | 2021.10.14.

Nem egy átlagos reggel volt a Móriczon; szebb a szokásosnál, mint amikor csak szalad a 7-es busz, csörömpöl a villamos, a Lildbe épp pakolják ki az árut, még részeg tinik zabálják a mekis sajtburger menüt és támad a walkingdead squad, hogy van-e cigid buszjegyre.

Szóval Móricz, de máshogy: madarak, csicsergés, arcodat simogató napfényes őszi reggel, amikor is elcsattan előttem a csók, ölelés, úgy mélyen. Csak ők vannak, két tisztalelkű fiatal, és minden más jelentéktelen, ez egyből érződött; nem elmosolyodtam, totál mosolyra állította a szám. Aztán összeraktam a képet, hogy mi is történt előttem. Szélmalomharcot vívó futárok, életüket kockáztató hajtáspajtás a zsúfolt forgalomban, konkuráló brandek, és mégis: a szerelem lebontotta a határokat, és megállította a pillanatot.

Megannyi kérdés megfogalmazódik: együtt választották ezt a pályát? Vagy csak szóba elegyedtek munka közben a többi pedig csak jött magától? Vajon van több lopott csók napközben? Vagy tényleg ez a mesébe illő futárszerelem?

Muszáj volt elkapni ezt a pillanatot, mert annyira tiszta, annyira sok üzenete van… Te milyen címet adnál a képnek?

Írta Juhász Bálint
  • play_circle_filled

    Most szól:

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play