Közösség

Életfutárok: avagy Wolt egyszer egy Panda-csók

today2021.10.11. 1020

Background
share close

Nem egy átlagos reggel volt a Móriczon; szebb a szokásosnál, mint amikor csak szalad a 7-es busz, csörömpöl a villamos, a Lildbe épp pakolják ki az árut, még részeg tinik zabálják a mekis sajtburger menüt és támad a walkingdead squad, hogy van-e cigid buszjegyre.

Szóval Móricz, de máshogy: madarak, csicsergés, arcodat simogató napfényes őszi reggel, amikor is elcsattan előttem a csók, ölelés, úgy mélyen. Csak ők vannak, két tisztalelkű fiatal, és minden más jelentéktelen, ez egyből érződött; nem elmosolyodtam, totál mosolyra állította a szám. Aztán összeraktam a képet, hogy mi is történt előttem. Szélmalomharcot vívó futárok, életüket kockáztató hajtáspajtás a zsúfolt forgalomban, konkuráló brandek, és mégis: a szerelem lebontotta a határokat, és megállította a pillanatot.

Megannyi kérdés megfogalmazódik: együtt választották ezt a pályát? Vagy csak szóba elegyedtek munka közben a többi pedig csak jött magától? Vajon van több lopott csók napközben? Vagy tényleg ez a mesébe illő futárszerelem?

Muszáj volt elkapni ezt a pillanatot, mert annyira tiszta, annyira sok üzenete van… Te milyen címet adnál a képnek?

Szerző: Juhász Bálint

Rate it

Előző cikkünk

Next FM

Rádiós praktikák és szakmai víziók Kenéz Kolossal

Nehéz ma már kitűnni - sok munkával, és profi stábbal viszont nem lehetetlen, “alázat, szorgalom és kitartás” kell hozzá - vallja Kenéz Kolos. Csapatunk tagja tavaly, a Next FM indulásának évében nyerte el a DUE (Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete) pályázatán az év ifjúsági rádiósa díját. Műsorvezetőnkkel péntek délutánonként találkozhatsz: szakmai terveiről, és a műsorszerkesztés kihívásairól kérdeztük. Hétről hétre a legjobb formádat hozod a Next FM péntek délutáni sávjában. […]

today2021.10.10. 228

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%