Next FM

Murcipezsdítő zenei újdonságokkal köszöntjük az októbert a Next FM-en

today2021.09.22. 179

Background
share close

A szezon ígéretes dallamai közül szemezgettük ki zenei listánk évszakváltó újdonságait, melyek közül most néhányba bele is hallgathatsz.

A Next FM-es hagyományoknak megfelelően az előttünk álló őszt is egy izgalmas rotáció frissítéssel vártuk. Fel volt adva a lecke, hiszen néhány hét leforgása alatt a szemünk láttára fullad ónos komorságba a szüreti optimizmus: aláhull a nap királysága a sápatag köd ostromának és idővel ritkábban csippennek a metszőollók is. A változó körülmények próbára teszik a jókedvet, így zenei témánkat a szezonális örömforrásoknak ajánljuk. Ünnepeljük együtt a hordókban bugyorgó murcit, a páratlan hangulatú szüreti lakomákat és a hangfalakból áradó életerőt rádiónk felfrissült zenei kínálatával!

A legvadabb címeket most is a Next FM-en találod

Tino Piontek, aki Purple Disco Machine művésznéven hódította meg a slágerlistákat most egy újabb izgalmas szerzeményen keresztül bizonyítja szakmai sokszínűségét. Leendő ablaklehúzós kedvenced a Dopamine címet kapta, témája pedig a kézrátétellel történő gyógyítás, pontosabban a szerelmes érintések és a vérben pulzáló hormonok immunerősítő hatása. A dal videója szeptemberben debütált, aminek kedvcsináló részleteit megtalálod az énekesként most is jelesre vizsgázó Eyelar twitter-fiókján.

A Milky Chance német popzenei formáció Colorado című dalával kvalifikálta magát a Next FM októberi újdonságai közé. A szerzemény egy szakítási élmény ötletes feldolgozása. Őszintén, soha ne hallgass ennél “szomorúbb” dalt, ha a kapcsolatod lesatíroz az önéletrajzából.

Nyomokban a 90-es évek második felének klubzenei motívumait őrzi a Majestic és a Nightcrawlers közöse, amely minden szempontból ügyesen illeszkedik az idei év nagy feldolgozásainak sorába. Lehet, hogy a zamatos dallamjegyeket ügyesen háziasító Losing My Mind nem uralja le a toplistákat úgy, mint a 9 PM vagy a Friday újragondolása, buliba vonulós háttérzeneként viszont egészen nyugodtan számíthatsz rá következő időszakban.

Ajánljuk magunkat

Fedezd fel az ősz legvagányabb rádiós slágereit a Next FM szerkesztőinek gondozásában! Válassz minket otthon tanulás mellé vagy fogadj dugóűző útitársként a hangfaladba. Mi már összeválogattuk neked új kedvenceidet – Most Te Jössz!

Hallgasd a Next FM-et a nextfm.hu -n vagy mobilodon adatforgalom barát, de kiváló minőségben a vezető rádiós alkalmazások gyűjteményében!

Szerző: Tóth Balázs

Rate it

Előző cikkünk

Next FM

Az ifjúsági rádiózás legszebb hagyományait idéztük meg a Balatoni Hajózás Zrt.-vel való együttműködésünk során

25 évente rendezik meg a balatoni hajózás nagyszabású ünnepisorozatát, amely idén a BAHART Jubileumi Road Show nevet kapta a szervezőktől. A magyar digitális rádiók közül a Next FM lett a befutó, amely elsőként kísérhette végig a rangos események alakulását. Rövid szakmai beszámolóval zárjuk a mögöttünk álló sikeres projektet. Nagy fába vágtuk a fejszénket, amikor együttműködésre léptünk a Balatoni Hajózás Zrt. munkatársaival, hiszen a magyar webrádiós szereplőkre nem jellemző aktivitást vállalva […]

today2021.09.19. 76

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%