Next FM

Hello Február!

today2022.02.04. 355 2 5

Background
share close

Mint ahogy az iskolai képzésekben is: a január a vizsgaidőszaké. Ilyenkor mindenki lecsendesedik, magába fordul, küzd, és bízva bízik abban, hogy jó eredményeket érjen el. Mi is ezt tettük.

Magunkba fordultunk, és belsőleg megvitattuk, hogy milyen irányokat vegyen a Next FM, valamint az a médiaképzés amit a háttérben önkénteseinknek, a rádiózás iránt elkötelezett fiataloknak nyújtunk. Hamarosan jönnek a konkrétumok, az idei terveink, egy izgalmas kérdőív-teszt, mellyel még jobban szeretnénk téged megismerni, mint Next FM hallgatót. Köszönjük az e-mail jelentkezéseket is a megújult weboldalunkról, hamarosan ezeket is feldolgozzuk; továbbá meghirdetjük az első idei workshop hétvégénket, illetve a nyári táborainkat, lesz online beszélgetés a rádiózásról, csatlakozunk a #mutiholdolgozol kampányhoz, folytatjuk az együttműködést partnereinkkel, nyereményjátékokat és izgalmas aktivitásokat ígérünk.

Eredményeinkről: míg a Next FM első hype-ja utáni hónapokban átlagosan 2200-2300 egyedi hallgatót értünk el műsorainkkal havonta, ez a szám 2022. februárjára 5200 főre növekedett, ami egyértelműen jelzi, hogy az irány megfelelő.

Social media tartalmaink között pedig tízezres, sőt harmincezres nagyságrendű posztokat is találunk. A Next FM brandet a hazai rádiós szakmában ismerik és elismerik: ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy tehetségeinket többek között az országos Petőfi Rádió megkeresésére közvetítettük ki, valamint több lokális csatorna is műsorkészítői között tudhatja a Next FM képzésében résztvevő rádiósokat.

A Next FM, valamint Next Média Alapítvány idei célkitűzése továbbra is, hogy minél több fiatalt és fiatalt elérjen szórakoztató tartalmaival és edukatív információival, valamint helyszíni aktivitásként megjelenjen rendezvényeken, pályaválasztási eseményeken, hogy még közelebb hozzuk a rádiózást, valamint a podcastkészítést.

Mert #rádióznimenő, #apodcastszexi – legalábbis nálunk biztosan!

Szerző: Juhász Bálint

Rate it

Előző cikkünk

Az örökbeadás kritika

Film

Az örökbeadás – kritika

Ebben az évben az utolsó befutók között mutatják be Az örökbeadás című filmet, melyről hozzáértők csodaként nyilatkoztak. Kíváncsi vagy mennyire sikerült valóban csodát alkotniuk a készítőknek? Megnéztük, hogy tudd mi vár rád december 23-tól a mozikban. Aggodalomra semmi ok, ez nem az a cikk, amiben spoilereket olvashatsz - Kresák Konrád írása. A harmincas évei közepén járó egyedülálló apa, John (James Norton) a lehető legtöbbet szeretné a kisfiának nyújtani. Amikor a […]

today2021.12.17. 709 3 2

0%