Next FM

Az ifjúsági rádiózás legszebb hagyományait idéztük meg a Balatoni Hajózás Zrt.-vel való együttműködésünk során

today2021.09.19. 75

Background
share close

25 évente rendezik meg a balatoni hajózás nagyszabású ünnepisorozatát, amely idén a BAHART Jubileumi Road Show nevet kapta a szervezőktől. A magyar digitális rádiók közül a Next FM lett a befutó, amely elsőként kísérhette végig a rangos események alakulását. Rövid szakmai beszámolóval zárjuk a mögöttünk álló sikeres projektet.

Nagy fába vágtuk a fejszénket, amikor együttműködésre léptünk a Balatoni Hajózás Zrt. munkatársaival, hiszen a magyar webrádiós szereplőkre nem jellemző aktivitást vállalva a rendezvény mind a négy állomásán képviseltetni kívántuk magunkat. Az élő műsorgyártás mellett közönségmozgató aktivitással kísértük a szervezést, tehát a live show színvonalán felül a kilátogatók jó hangulatáért is feleltünk.

Beszéljenek a számok!

A négy balatoni helyszínről összesen mintegy 36 órányi élő rádióműsorral jelentkeztünk, melyben a teljes Next FM-csapat részt vett, így több mint 20 fiatal médiaszakembert segítettünk hozzá páratlan értékű éles szakmai gyakorlathoz. A BAHART Jubileumi Road Show promócióját a rádiós aktivitáson felül felvezető és lekövető tartalmakkal, képes és videós beszámolókkal támogattuk meg a közösségi médiában, amivel nagyságrendileg 10 ezer főt értünk el és mozgattunk meg a rendezvény célcsoportjából.

A BAHART csapatának jóvoltából bepillanthattunk a rendezvényszervezés összetett teendőibe, de lehetőséget kaptunk arra is, hogy megszólaltassuk a balatoni hajózás neves szakembereit és tapasztalt munkatársait. Köszönjük a Balatoni Hajózás Zrt. csapatának, hogy bizalmat szavazott fiatal rádiós közösségünknek, ezzel proaktívan támogatva minket elsődleges küldetésünkben, a magyarországi rádiós szakemberek képzésében.

BAHART Road Show és a Next FM:

Milyen volt a nyári szezon a BAHART-nál? Dónucz László stratégiai- és értékesítési igazgató

Élő rádiós Next FM kitelepülés a balatoni hajózás és az őszi Siófok ünnepén

Megújult hajók, roadshow, 175. évfordulós események: Mihalovics Dóra, Bahart

 

Szerző: Tóth Balázs

Rate it

Előző cikkünk

Jó tudni!

Ősznyitó Gasztrokomp a Balatoni Körrel

„Ősztől emeljük a (v)ízszintet!” - ezzel a kijelentéssel indult a Balatoni Kör ’Kóstold Körbe!’ bor&gasztrofesztiváljának idei első rendezvénye éttermekkel, borászatokkal, méltó helyszínen, a Balaton közepén, a Szántód és Tihany között közlekedő kompon. A Balatoni Kör egyesület a legnagyobb szakmai szervezet, amely a minőségi balatoni vendéglátóhelyeket és borászatokat összefogja. Az egyesület csaknem ötven tagja hirdeti és követi az egész éves balatoni vendéglátás koncepcióját. Nemcsak a helyszín-, hanem az időpontválasztás is szimbolikus, […]

today2021.09.10. 139

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%