Hasznos

Nem alszunk, itt vagyunk 2023!

today2023.05.09. 113 1 5

Background
share close

Bizonyára tudjátok, a Next FM egy digitális rádiós projekt, melyben fiatal tehetségeket, a rádiózás iránt elkötelezetteket fogjuk össze, függetlenül attól, hogy mely médiumnál dolgoznak, töltik szakmai gyakorlatukat, vagy vágynak arra, hogy bekerüljenek valamelyik állomáshoz. Tevékenységünket évadokra bontjuk, mely főként a tavasztól őszig tartó időszakokat fogja össze, lévén annak, hogy diákként és talán felnőttként is ekkor van az embernek több szabadideje, lendületesebb hozzáállása ahhoz, hogy hozzátegyen a műhelymunkához, részt vegyen abban.

Az idei szezonban, évadban is igyekszünk erősíteni abban, hogy minél több szakmai tapasztalat, best practice szülessen különböző rádiós megoldásokban, és a nemzetközi folyamból még több hasznos, gyakorlati tudást hasznosítsunk a hazai viszonylatban. Így a következő hónapokban is aktívabban jelentkezünk különböző tartalmakkal, legyen szó a rádió adásában megjelenő információkról, vagy a közösségi médiában közzétett képek, videók, egyéb tartalmak tekintetében.

Mindeközben a háttérben továbbra is a hazai szakma elismert képviselői segítik mindennapjaink, a nemzetközi rádiózásban jártas külföldi szakemberek tesznek hozzá tanácsadással, workshoppal, online Q&A és előadás lehetőségeivel a fialatok és fiatal lelkületűek képzéséhez, melyet a háttérben végzünk, és lehetőségeinkhez mérten igyekszünk majd megmutatni. Ősszel pedig, folytatjuk mi is a háttérmunkát: középiskolásoknak, egyetemistáknak mutatjuk a Média 4.0-t, vagyis a rádiózást, a podcasteket és az újhullámos tartalomgyártást, első kézből, a gyakorlatban is, többek között a Mi a pálya? rendezvénysorozat keretein belül.

Amit pedig már megszokhattál, a szöveges és/vagy szerkesztett tartalmi munka mellett a Next FM folyamatosan, megszakítás nélkül játssza a legfrisebb hazai és külföldi zenéket, ellát a legjobb programajánlatokkal – felesleges duma, megszakítás, hírek, reklám és politika mentesen -, ami egyedülálló a hazai szcénában. Bízunk benne, hogy minél tovább hallgatóink, és szószólóink között tudhatunk – ha, és amennyiben elégedett vagy azzal, amit csinálunk, és feltölt, ha a Next FM-re hangolsz!

Szerző: Juhász Bálint

Rate it

Előző cikkünk

Jó tudni!

Elektromos zongora vagy digitális zongora? Ez a különbség!

Az akusztikus zongora esetében kalapácsok ütik meg a húrokat, amik ennek hatására rezgésbe jönnek és végül hangot adnak ki. Az akusztikus hangszerek ilyen módon keltenek hangot. Például hegedűnél a vonó rezegteti meg a húrokat, míg gitárnál többnyire a pengető. A digitális technológia azonban a zeneipar területére is betoppant, és mint ilyen, számos új fejlesztést, megoldást kínál a sokoldalú zenei alkotások megszületéséhez. Mi a digitális működésmód alapja? A digitális zongora nem […]

today2022.11.24. 479 1

0%