Next FM

Élő rádiós Next FM kitelepülés a balatoni hajózás és az őszi Siófok ünnepén

today2021.08.17. 118

Background
share close

Káprázatos programcsokor várja az aktív kikapcsolódás szerelmeseit szeptember 18-án Siófokon, ahol csapatunk a 175 éves balatoni hajózás ünnepsorozatának negyedik állomásán szórakoztatja a közönséget online és offline. Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat az előttünk álló hétvége programjáról, ahol Téged is nagyon sok szeretettel várunk!

Tovább fokozzuk a jókedvet az azúrkék magyar tenger partján, ahol őszköszöntő hangulatban konferáljuk majd a Balatoni Hajózási Zrt. jubileumi road showjának rendezvényét. Szeptember 18-án szombaton a siófoki mólóra települünk ki, ahol reggel 10-től késő délutánig élő rádióműsorral és színes közösségépítő aktivitással támogatjuk meg a hajózás ünnepének nagy napját. Az eseményre meghívót készítettünk a Facebookon, de invitációnkat megtekintheted itt a Next FM.hu-n is. A Next FM mobilstúdiójának házigazdái, Lendvai Bianka és Komjáti Peti dögös levélhullató őszi slágerekkel és a balatoni élet felfedezésre váró kincseivel készülnek a közönséggel való találkozásra. Napközben kamerát és mikrofont ragadunk, hogy képbe hozzuk azokat is, akik valamiért otthon maradtak. Játszani fogunk, valamint kérdőívezni is, hogy segítségeddel tovább építhessünk a fiatalok digitális rádióját, a Next FM-et.

Egy őszi nap a Balaton hullámain, zenei minifesztivál Siófok főterén

A Balatoni Hajózási Zrt. 25 évente rendezi meg szakmai ünnepsorozatát, tehát legközelebb 2046-ban tudunk együtt hajókázni a jeles alkalomból – már csak ezért sem érdemes elszalasztani a szombati ajánlatot! A fenséges kompok és hajókülönlegességek mellett közvetlenül ráláthatsz a hajós hivatás rejtelmeire is. A program nem csak a felnőtteknek kedvez, hiszen a kicsik játékos kihívásokon keresztül kerülhetnek közelebb a matróz élet izgalmaihoz.

Séta távolságon belül folytatódik az ünnep, hiszen Siófok városa ezen a hétvégén rendezi meg az Őszköszöntő Retro Fesztivált, ahol teret kap minden, ami a víztükrön már nem fér el. Dögös old timerek özönlik el az köztereket, ha pedig nyugira vágynál, akkor kedvedre válogathatsz az egész nap elérhető állandó programokból. Egy jó vacsora után pedig adja magát, hogy élő zenei programokkal vezessük le a nap izgalmait. A siófoki Őszköszöntő Retro Fesztivál programját ide kattintva ismerheted meg.

Találkozzunk szeptember 18-án a Next FM kitelepülésén Siófokon, a mólónál!

Szerző: Tóth Balázs

Rate it

Előző cikkünk

Partner

Megújult hajók, roadshow, 175. évfordulós események: Mihalovics Dóra, Bahart

Számtalan hajó fedélzete újult meg, jönnek az új kompok, és egy roadshow-val turnézzák végig a Balatont a Balatoni Hajózási Zrt. munkatársai, hiszen a társaság 175 éves. Az izgalmas szezonról Mihalovics Dórát, a Bahart marketingvezetőjét kérdeztük! Listen to Mihalovics Dóra, Bahart: megújult hajók, roadshow, 175. évfordulós hajózási társaság bynextfmhu on hearthis.at    A Next FM műsorait keresd a nextfm.hu oldalon.

today2021.07.17. 199

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%