Partner

Ajándékozz karácsonyra természetes eleganciát a Planta Divina kézműves műhelytől

today2021.12.15. 330 4

Background
share close

Karácsonyi dekorációk, koszorúk és kopogtatók a természetesség jegyében, Budapest szívéből! Bemutatjuk a Planta Divina ünnepi termékeit!

Trendi és természetes karácsonyi ajándékok a fenntartható ünnepekért

Itt az ideje nagyobb hangsúlyt fektetünk a fenntartható ünneplésre! A karácsony talán a legszebb, és egyben legpazarlóbb ünnepünk, de ennek mostantól nem kell így lennie. Szerencsére sorra nyílnak az olyan vállalkozások Budapesten is, ahol a szezonális kiegészítőket a holnap-tudatosság szellemében tervezik meg, így az ünnepi kopogtatók, asztaldíszek és karácsonyi dekorációk vagy egy másodlagos életúttal, vagy a komposztban lebomló elemként a természetben folytathatják tovább.

 

A Planta Divina kézműves dekorációs műhely és virágszalon egész évben a fenntarthatóságot képviseli: nyáron virágpompás esküvőket és rendezvényeket varázsol a legkülönfélébb helyszínekre, télen, az ünnepekre pedig szezonális alapanyagokból, örökzöldekből és izgalmas tárgyi elemekből összeállított karácsonyi kiegészítőket gyárt.

A Planta Divina kifogyhatatlan ötlettára a garancia arra, hogy minden évszakban, minden ünnephez vagy alkalomhoz az éppen megfelelő termékötletekkel kedveskedjen a vásárlóknak.

A Planta Divina karácsonyi titka egész évben kitart

Az angyalföldi stúdió Berdár Bernadett vállalkozása. Berni a virágkötésben eltöltött évei során a legjobb mesterektől leste el a szakma csínját-bínját. Szemlélete szerint az ünnep is lehet fenntartható. De vajon hogyan ünnepeljük a karácsonyt természetesebben?

A Planta Divina termékekben a természetességet helyezzük előtérbe, azaz kevesebb műkelléket és több növényi részt, természetes kiegészítőt használunk a karácsonyi dekorációk elkészítéséhez. A virágos díszek még otthonosabbá varázsolnak minden teret, és ezen dolgozunk a Planta Divinával, hogy kézműves díszeinkkel még meghittebbé tegyük az ünnepet.

A természeti erők inspirálta adventi koszorú pávatoll dísszel – Gyártó: Planta Divina

A Planta Divina karácsonyi termékei között megtalálod a kopogtatókat, a belteret barátságos közösségi helyiséggé változtató falidíszeket, az évről évre újból felhasználható, mégis természetesnek ható adventi koszorúkat, a családi vacsora hangulatát élménnyé fokozó asztaldíszeket és a szintén a környezetbarát karácsonyozást képviselő stilizált karácsonyfákat.

Berni és a Planta Divina készítette el azt az exkluzív ünnepi kopogtatót is, ami hamarosan akár egy Next FM hallgató otthonában hirdetheti a fenntartható karácsony pozitív üzenetét! 

A Next FM adventi kopogtatója – Gyártó: Planta Divina

Szerző: Tóth Balázs

Rate it

Előző cikkünk

Fedőnevek társasjáték

Jó tudni!

Ezt hozta a mikulás: ebből a videóból kiderül, hogyan készülnek a társasjátékok!

Ha nem hallottál volna még a Fedőnevek című társasról, akkor máris van egy bónusz tippünk arra, hogy mit rejts a fa alá: 2016-ban az év társasjátékának választották, egy remek asszociációs játék, ami év közben nálunk is többször előkerül, remek móka, pláne, hogy vannak kiegészítők, ha nem lenne elég az előre bekészített több száz szó. A Fedőnevek kiadója a Czech Games Edition, rengeteg szuper játékuk van, és amíg mondjuk egy újságcikknél […]

today2021.12.06. 131

0%