Jó tudni!

Ezt hozta a mikulás: ebből a videóból kiderül, hogyan készülnek a társasjátékok!

today2021.12.06. 95

Background
share close

Ha nem hallottál volna még a Fedőnevek című társasról, akkor máris van egy bónusz tippünk arra, hogy mit rejts a fa alá: 2016-ban az év társasjátékának választották, egy remek asszociációs játék, ami év közben nálunk is többször előkerül, remek móka, pláne, hogy vannak kiegészítők, ha nem lenne elég az előre bekészített több száz szó.

A Fedőnevek kiadója a Czech Games Edition, rengeteg szuper játékuk van, és amíg mondjuk egy újságcikknél vannak elrísások (igen, elírások) addig egy társasjátéknál nagyon cink tud lenni, ha mondjuk egy félrenyomtatás kerül a dobozba, így nagyon szigorúan végzik a minőség-ellenőrzést abban a tekintetben, hogy az amúgy egyre drágább társasjátékok vásárlói elégedettek legyenek. Minden további ebből a videóból kiderül:

Szerző: Juhász Bálint

Rate it

Előző cikkünk

Közösség

Nem aludtak, de nem bánták – így zajlott a győri Aludj Máskor!

Egy városnyi fiatal töltötte ébren az éjszakát, hogy együtt sportoljon és ünnepeljen a 750 éves Győr diákközösségeivel, az Aludj Máskor című rendezvényen. Ott jártunk, mutatjuk mit láttunk! 24 órán át fennmaradni? Na, még mit nem! Vagyis de! Ezt vittem véghez kb. 250 másik győri középiskolással együtt a folyók városában, az Aludj Máskor - 24 órás vetélkedő keretein belül. Annyi különbséggel, hogy én, valamint a mellettem lévő 15 fős stáb nem […]

today2021.12.02. 125

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%