Jó tudni!

Extrém őszi SUP-teljesítmény a jótékonyság jegyében

today2021.09.30. 34

Background
share close

Rendhagyó sportteljesítménynek lehettünk szemtanúi az elmúlt napokban, miután Kovács László extrém sportoló egy szál deszkán lapátolta körbe az őszi Balatont. Az elképesztő egyéni performansz korántsem öncélú, ráadásul Te is beállhatsz a küldetés gyógyító missziója mögé.

Mintegy 190 km-es kört tett meg SUP-deszkáján néhány nap leforgása alatt a magyar tenger hideg hullámain Kovács László. A szokatlan teljesítményről Lendvai Bia kollégánk tudósított a TV Keszthely műsorán, aminek hanganyagát most a Next FM-en is meghallgathatod.

A sportoló mintegy négy nap alatt teljesítette a távolságot, majd a csopaki partra szállás után közösségi felületén emlékeztetett mindenkit arról a közösségi összefogásról, amit adományainkkal és felajánlásainkkal mi magunk is támogathatunk. Sportszerető szurkolóként, adakozó civilként a CsodaCsoport Alapítvány által meghirdetett licitben a 3,5 éves Máté gyógyulását segíthetjük. Feltétlenül kövesd be Facebookon a CsodaCsoport – Jótékonysági licit nevű csoportot is, ahol első kézből tájékozódhatsz a licitálható tárgyakról és a folyamatban lévő gyűjtések pillanatnyi állásáról.

Szerző: Tóth Balázs

Rate it

Előző cikkünk

Next FM

Murcipezsdítő zenei újdonságokkal köszöntjük az októbert a Next FM-en

A szezon ígéretes dallamai közül szemezgettük ki zenei listánk évszakváltó újdonságait, melyek közül most néhányba bele is hallgathatsz. A Next FM-es hagyományoknak megfelelően az előttünk álló őszt is egy izgalmas rotáció frissítéssel vártuk. Fel volt adva a lecke, hiszen néhány hét leforgása alatt a szemünk láttára fullad ónos komorságba a szüreti optimizmus: aláhull a nap királysága a sápatag köd ostromának és idővel ritkábban csippennek a metszőollók is. A változó körülmények […]

today2021.09.22. 179

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%