fbpx
menu Home chevron_right
Érdekes

Extrém őszi SUP-teljesítmény a jótékonyság jegyében

Tóth Balázs | 2021.10.07.

Rendhagyó sportteljesítménynek lehettünk szemtanúi az elmúlt napokban, miután Kovács László extrém sportoló egy szál deszkán lapátolta körbe az őszi Balatont. Az elképesztő egyéni performansz korántsem öncélú, ráadásul Te is beállhatsz a küldetés gyógyító missziója mögé.

Mintegy 190 km-es kört tett meg SUP-deszkáján néhány nap leforgása alatt a magyar tenger hideg hullámain Kovács László. A szokatlan teljesítményről Lendvai Bia kollégánk tudósított a TV Keszthely műsorán, aminek hanganyagát most a Next FM-en is meghallgathatod.

A sportoló mintegy négy nap alatt teljesítette a távolságot, majd a csopaki partra szállás után közösségi felületén emlékeztetett mindenkit arról a közösségi összefogásról, amit adományainkkal és felajánlásainkkal mi magunk is támogathatunk. Sportszerető szurkolóként, adakozó civilként a CsodaCsoport Alapítvány által meghirdetett licitben a 3,5 éves Máté gyógyulását segíthetjük. Feltétlenül kövesd be Facebookon a CsodaCsoport – Jótékonysági licit nevű csoportot is, ahol első kézből tájékozódhatsz a licitálható tárgyakról és a folyamatban lévő gyűjtések pillanatnyi állásáról.

Írta Tóth Balázs
  • play_circle_filled

    Most szól:

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play