Jó tudni!

Már nem úri luxus: megfizethető a villanyautózás, és egyre elérhetőbb alternatíva

today2021.09.30. 49

Background
share close

Mennyivel jövünk ki jobban, ha nem benzin, vagy diesel autónk van? Olcsóbb a fenntartás? Mit csinálunk ha időközben lemerül? Melyik a legjobb villanyautó most a piacon? Ezeket a kérdéseket mind feltettük Antalóczy Tibornak, a villanyautosok.hu alapítójának, akinél nagyobb rálátással kevesen vannak most hazánkban az elekromos autózással kapcsolatban. Ha képbe akarod magad rakni ezen a téren, a következő pár perc neked szól!

Megszólítottuk Szabó Andrást, aki a közösség aktív tagja, hozzá tartozik a III. Villanyautósok Baráti Találkozója esemény szervezése is:

 

Szerző: Juhász Bálint

Rate it

Előző cikkünk

Jó tudni!

Extrém őszi SUP-teljesítmény a jótékonyság jegyében

Rendhagyó sportteljesítménynek lehettünk szemtanúi az elmúlt napokban, miután Kovács László extrém sportoló egy szál deszkán lapátolta körbe az őszi Balatont. Az elképesztő egyéni performansz korántsem öncélú, ráadásul Te is beállhatsz a küldetés gyógyító missziója mögé. Mintegy 190 km-es kört tett meg SUP-deszkáján néhány nap leforgása alatt a magyar tenger hideg hullámain Kovács László. A szokatlan teljesítményről Lendvai Bia kollégánk tudósított a TV Keszthely műsorán, aminek hanganyagát most a Next FM-en […]

today2021.09.30. 34

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%