fbpx
menu Home chevron_right

Events


Badacsonyi Bor7végék

2020.08.08. close
keyboard_arrow_down

A Next FM szolgáltatja a legjobb zenéket a kortyok mellé: Juhász Bálint augusztusban több alkalommal is vár a Móló melletti rendezvényen funk, soul, groove dallamokkal 22:00 és 02:00 között!

Művészetek Völgye – Völgyhétvégék

2020.09.04. close
keyboard_arrow_down

Kitelepülünk a Völgyhétvégékre, szeptember első hétvégéjén onnan jelentkezünk pénteken és szombaton délután is!

Kerekdomb Fesztivál

2020.09.18. close
keyboard_arrow_down

Kerekdomb Fesztivál – ahol a Zempléni-hegység templomai, udvarai, kastélytermei, nemesi kúriái, dűlői és egyszerű parasztházai néhány napra fesztiválhelyszínekké avanzsálnak Tállyán. Ami Nyugat-Magyarországnak a Művészetek Völgye, az kíván lenni a kelet-magyarországi régió számára a Kerekdomb Fesztivál. A csodálatos környezetben életre hívott fesztivál idén számos újdonsággal készül. Tállya mellett Golop település is […]

ISSA VIBE! – Boat Session

2021.06.02. close
keyboard_arrow_down

18:00-tól élőben közvetítjük ezt a bulit a www.nextfm.hu oldalon hangulatjelentéssel, interjúkkal – vagy találkozzunk a helyszínen, menő Next FM-es nyakpasszokért, a lemenő nap fényében, a Dunán!

Best of nyári slágerek a NEXT FM-en

2021.07.03. close
keyboard_arrow_down

Hétvégén kicsit elhagy bennünket a nyári hőség, de mi nem hagyjuk, hogy ez elrontsa a kedved! Bepakoltuk a kedvenc digitális rádiódba az elmúlt 10 év legemlékezetesebb nyári slágereit, így szombat és vasárnap délután is megcsinálják a napod!

BAHART ROAD SHOW @ Badacsony

2021.07.16. close
keyboard_arrow_down

A 175 éves balatoni hajózás nyári ünnepsorozata Badacsonyban folytatódott, ahonnan élő rádiós kitelepüléssel jelentkeztünk be. A napi események sodrában Peizer Szabolcs kapitány úr állt stábunk rendelkezésére, hogy segítségével közelebb hozzuk a kapitányszakma rejtelmeit az érdeklődő utasközönség számára.

Kitelepülés – BAHART Jubileumi Road Show @ Siófok (09.18.)

2021.09.18. close
keyboard_arrow_down

A 175 éves balatoni hajózás nagyszabású ünnepsorozatának negyedik állomása szeptember 18-án Siófokon lesz, ahol a hajós élmények mellett színes zenei programok széles kínálata várja az érdeklődőket. Az előttünk álló hétvégén a nyár fővárosa a BAHART Zrt. eseménye mellett az Őszköszöntő Retro Fesztivál otthona is egyben, így a hajós programok mellett […]


  • play_circle_filled

    Most szól:

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play