Közösség

Egy magyar srác dolgozta fel a 90-es évek egyik legnagyobb kedvencét

today2021.05.17. 84

Background
share close

A hazai remix paletta talán egyik legnagyobb idei dobása, IMMI V Blue-ja október 22-én jelent meg a LoveStyle Records gondozásában, és már csaknem 55 ezren voltak kíváncsiak a rá Spotifyon, hogy szól az Eifel 65 klasszikusa 2020-ban.

A fiatal Dj egy kimondottan rádióbarát, egyszerre konzervatív és újító zenét adott nekünk, amiben talán a legfeltűnőbb dolog az új vokál, (Britney-t egy Los Angeles-i származású vokalistát hallhatunk az új Blueban) de persze számtalan olyan zenei elem is belekerült, amik által a dal sokak ingerküszöbét átlépi 2020-ban. Ez fontos, hiszen nagyon sok régi dal az eredeti formájában nem jut el a fiatalabb generációkhoz, Imi koncepciója pedig már csak azért is biztosan nyerő, mert az Eifel 65 személyes ismerősöknek sem adta oda a felvétel jogait feldolgozásra.

Interjú IMMI V-vel a dalról, kijárási korlátozásról, és ennek a nehéz évnek az eredményiről az alábbi linken:

És ha már itt vagy: a Next FM egy új digitális rádió, mely a fiataloknak szól, hasznos infókkal, és nagyon király zenékkel, mint például IMMI V – Blue-ja. Hallgass belénk a TuneIN-en!

Szerző: admin

Rate it

Előző cikkünk

Next FM

Szombaton átváltunk a tesztüzemről: indul a Next FM!

Most már hivatalos: 2020. augusztusától elindul a Next FM, az új generáció rádiója! Minden nap más műsorokkal szórakoztatunk, adjuk a legjobb zenéket, és azokat az információkat, pillanatokat, amiket máshol nem kaphatsz meg. Hallgatni többféleképpen tudsz minket, itt írtunk erről részletesen.

today2020.07.31. 72

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%