AZ ÚJ RÁDIÓD: NEXTFM.HU

A Next FM online adása a nap 24 órájában megszakítás és reklám nélkül szolgáltatja a legforróbb zenei listák igényes válogatását úgy, ahogy szereted!

Hangolódj digitálisan kedvenc rádiódra

Válassz minket, a Next FM-et a mindennapok hangulatfelelősének! Hallgathatsz minket a munkahelyeden vagy suli után hazafelé, de veled tartunk edzés és futás közben is. Hangosítsd ki vagy játszd át adásunkat Bluetooth-on keresztül autód hangrendszerére, mi pedig a legütősebb slágerek válogatásával és vidám, informatív műsorokkal háláljuk meg választásodat.

Megtalálsz minket a legnagyobb online rádiós gyűjteményekben

Mobilon, okosórán, tableten és smart hangszórón a digitális rádiózás lebontja a vételkörzet recsegő-ropogó földrajzi határait! Stabil 4G / 5G vétel mellett vagy wi-fi-hálózatra csatlakozva a legnagyobb magyar és nemzetközi rádiós streaming appokon egyetlen tapintással elindítható a Next FM élő adása. Megtalálsz minket:

next fm

A Next FM otthon van az okosotthonokban is!

Mondd az okoshangszóródnak: Play Next FM Hungary in TuneIn, és a pozitív vibe csordultig tölti életerővel a nappalit!

Nem fogyunk ki a tervekből és jó hírekből! Hamarosan megtalálsz minket a vezető IPTV-szolgáltatók kínálatában, illetve dolgozunk azon is partnereinkkel, hogy adatforgalmazás nélkül hallgathasd streamünket.


0%