Kresák Konrád

Background

Kresák Konrádnak főként képes, videós kreatív tartalmakhoz van köze nálunk, mozikritikákat ír, és neki köszönhető például a Next slam is!

Konrád “professzionális hobbi űző” – pillanatok alatt összedob egy sablon tinderprofilt, amiből megismerhetnénk, hogy szeret biciklizni és zenét hallgatni, de ennél azért többről van szó. A fényképezés és képalkotás mindig mozgatja a fantáziáját, kisfilmek és rövid jelenetek alkotója.

Egyelőre vendégként hivatkozom magamra a művészet világában, de mi értelme úgy lenni, hogy nem akarunk új és új dolgokat tanulni

– életkorát tekintve a legtöbb szabadidejét erre használja.

Bachtól a 90-es évekig minden zene érdekli, de egy jó Petőfi vers sem idegen tőle, “mindig van egy gondolat, amely bánt engemet, ilyenek a kreatív ötletek”, amiket a munkája során használ fel, tanulmányait is ezen a területen végzi, szeret önállóan kipróbálni újabb és újabb dolgokat.
Még egy fontos idézet tőle: “Egyszer hallottam egy mondást, ami nagyon megtetszett és leírja eddig töltött éveimet: ‘A világ két lábon áll… verslábon, illetve kamatlábon’ ”

Rate it

Team

0%