Kenéz Kolos

Background

Kenéz Kolos sztorija az általános iskolai rádiórajongóból indul: nagyon megtetszett neki, hogy mennyi pluszt lehet adni így az embereknek. Több éve hallható online, illetve lokális rádióknál, a Next FM-hez pedig azért csatlakozott, mert ráébredt, a fejlődést is zászlóra kell tűzni. Mindig pozitívan áll a dolgokhoz, nála a pohár félig tele – csapatjátékosként pedig tartja mindenben és mindenkiben a lelket és az optimizmust.

Ezt az életenergiát szeretné a rádión keresztül is küldeni. Hitvallása az, hogy

nem szabad feladni, mindig próbálkozni kell, javítani a hibákon és menni előre

– ez a recept pedig bevált, hiszen folyamatosan feljebb lépked a képzeletbeli ranglétrán, és számtalan hazai sztárral készített már interjút – a Wellhelloval kapcsolatban nem csak fan, hanem span is már! Ha nyerne a lottón természetesen mikrofont venne, de rögtön utána utazna Görögországba, a kultúra mellett a sajtok rendkívüli rajongója. Ami még toplistás nála, az az édesség, bár itt is főként akkor bőkezű, ha másokról van szó.

Jó sztorikban, hasznos infókban, és jó zenékben is gazdag, ezeket pedig egyre többször hallhatod majd Kolos tolmácsolásában itt a Next FM-en: minden pénteken ő viszi a napot 10 órától, délután pedig nagyobb fokozatban kísér 14 órától!

Rate it

DJ

0%