fbpx
menu Home chevron_right
ÉrdekesJó tudni!

Ha idén nem repülhettél, itt van amivel pótolhatod: gyönyörű lett az új Flight Simulator!

NEXT FM | 2020.08.25.

Rengeteg év várakozás után a múlt héten jelent meg a legújabb repülős szimulátor, amibe belepakoltak mindent, amit csak lehetett. Az elmúlt évek technikai vívmányai szintúgy teret kaptak, mint a játékosok visszajelzései: még realisztikusabb a fedélzet, illetve maga a környezet is.

Masszív térképet adott a Flight Simulatorhoz a Microsoft: a Google Maps és Earth adatait felhasználva egy mesterséges intelligencián alapuló szoftver dolgozta ki, milyen is legyen a valóság, elrepülhetünk a Badacsony, a szegedi Duna-part, de akár a parlament előtt is egy Airbus A321neo-val, különböző feszült helyzeteket oldhatunk meg a küldetések között.

1982 óta sokat sikerült fejlődnie a világnak, például abban is, hogy a hálószobánkba valami furcsa kockás izé után egy valódi szimulátor feelingjét pakoljuk: ha van otthon kontrollered, vagy XBOX-on játszod, már nyert ügyed van, indulhatsz a nyaralásra – itt pedig le tudod csekkolni mennyit változott az elmúlt 38 évben ez a játék:

Persze minden nem jöhetett össze, az Amerikaiak nem voltak ilyen szerencsések saját városaik leképezésével, melynek sokan hangot is adtak a Twitteren, a BuzzFeed gyűjtésében.

Írta NEXT FM
  • play_circle_filled

    Most szól:

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play