fbpx
menu Home chevron_right

Cikkeink


Élet

Életfutárok: avagy Wolt egyszer egy Panda-csók

Juhász Bálint | 2021.10.14. close
keyboard_arrow_down

Nem egy átlagos reggel volt a Móriczon; szebb a szokásosnál, mint amikor csak szalad a 7-es busz, csörömpöl a villamos, a Lildbe épp pakolják ki az árut, még részeg tinik zabálják a mekis sajtburger menüt és támad a walkingdead squad, hogy van-e cigid buszjegyre.

Rádiós szakma

Rádiós praktikák és szakmai víziók Kenéz Kolossal

Tóth Balázs | 2021.10.13. close
keyboard_arrow_down

Nehéz ma már kitűnni – sok munkával, és profi stábbal viszont nem lehetetlen, “alázat, szorgalom és kitartás” kell hozzá – vallja Kenéz Kolos. Csapatunk tagja tavaly, a Next FM indulásának évében nyerte el a DUE (Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete) pályázatán az év ifjúsági rádiósa díját. Műsorvezetőnkkel péntek délutánonként […]

Érdekes

Extrém őszi SUP-teljesítmény a jótékonyság jegyében

Tóth Balázs | 2021.10.07. close
keyboard_arrow_down

Rendhagyó sportteljesítménynek lehettünk szemtanúi az elmúlt napokban, miután Kovács László extrém sportoló egy szál deszkán lapátolta körbe az őszi Balatont. Az elképesztő egyéni performansz korántsem öncélú, ráadásul Te is beállhatsz a küldetés gyógyító missziója mögé.

Zene

Murcipezsdítő zenei újdonságokkal köszöntjük az októbert...

Tóth Balázs | 2021.10.05. close
keyboard_arrow_down

A szezon ígéretes dallamai közül szemezgettük ki zenei listánk évszakváltó újdonságait, melyek közül most néhányba bele is hallgathatsz.

Rádiós szakma

Az ifjúsági rádiózás legszebb hagyományait idéztük meg a...

Tóth Balázs | 2021.09.20. close
keyboard_arrow_down

25 évente rendezik meg a balatoni hajózás nagyszabású ünnepisorozatát, amely idén a BAHART Jubileumi Road Show nevet kapta a szervezőktől. A magyar digitális rádiók közül a Next FM lett a befutó, amely elsőként kísérhette végig a rangos események alakulását. Rövid szakmai beszámolóval zárjuk a mögöttünk álló sikeres projektet.

Program

Ősznyitó Gasztrokomp a Balatoni Körrel

Tóth Balázs | 2021.09.20. close
keyboard_arrow_down

„Ősztől emeljük a (v)ízszintet!” – ezzel a kijelentéssel indult a Balatoni Kör ’Kóstold Körbe!’ bor&gasztrofesztiváljának idei első rendezvénye éttermekkel, borászatokkal, méltó helyszínen, a Balaton közepén, a Szántód és Tihany között közlekedő kompon.

Jó tudni!

Milyen volt a nyári szezon a BAHART-nál? Dónucz László ...

NEXT FM | 2021.09.16. close
keyboard_arrow_down

Újabb rekordok dőltek meg a balatoni hajózásban, rengeteg élménnyel gazdagodtak azok, akik nem csak a kompjáratot használták – Dónucz László ismertette az idei év tapasztalatait, illetve azt, hogy a Covid milyen hatással volt a cég életére. Jövőbeni tervek, roadshow, új hajók a következő évben – minden ami Bahart, ebben a […]

Program

Élő rádiós Next FM kitelepülés a balatoni hajózás és az...

Tóth Balázs | 2021.09.16. close
keyboard_arrow_down

Káprázatos programcsokor várja az aktív kikapcsolódás szerelmeseit szeptember 18-án Siófokon, ahol csapatunk a 175 éves balatoni hajózás ünnepsorozatának negyedik állomásán szórakoztatja a közönséget online és offline. Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat az előttünk álló hétvége programjáról, ahol Téged is nagyon sok szeretettel várunk!

Jó tudni!

Megújult hajók, roadshow, 175. évfordulós események: ...

NEXT FM | 2021.05.31. close
keyboard_arrow_down

Számtalan hajó fedélzete újult meg, jönnek az új kompok, és egy roadshow-val turnézzák végig a Balatont a Balatoni Hajózási Zrt. munkatársai, hiszen a társaság 175 éves. Az izgalmas szezonról Mihalovics Dórát, a Bahart marketingvezetőjét kérdeztük! Listen to Mihalovics Dóra, Bahart: megújult hajók, roadshow, 175. évfordulós hajózási társaság bynextfmhu on hearthis.at  […]


  • play_circle_filled

    Most szól:

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play